Publicerat: / Foto

Klumpen!

Det var ett tag sedan jag skrev nu, men jag har lovat att inte göra något uppehåll så det ska jag fortsätta med. Jag hoppas att alla fick en trevlig jul, även de som inte firar det av olika anledningar! Bara för att berätta något om mig själv kan jag säga att jag blev glad av det jag fick. Det mesta har hamnat som dekorationer i mitt rum. Bland annat en jättefin buddha som jag fick av syrran och en go pläd på sängen.
 
Jag fick pengar också, ihop med det från när jag fyllde år (oh yes, jag har lyckats spara dem så länge! dock var det väl för att jag "tappade bort dem" men det behöver ju ingen veta..) har jag idag vart en vända på Elgiganten och köpt en ny klump. Canon EOS 1100D i mitt hjärta!
 
Sen jag sålde min fetto-Nikon kompakt har jag inte mått riktigt tip-top när det har vankats fotograferingar. Nu får jag hoppas på fint vinterväder så jag kan gå ut och leka med min nya klump, annars kan jag ju alltid fota min håriga gnagare..


Louise Haugen
Jag är en gó & glá tjej på 20 höstar som älskar att dela med mig av min vardag i fotoformat. Att djuren är en stor del av mitt liv går knappast att undgå.
Till vänster om mina inlägg hittar du olika "följa-knappar" och nedan ser du mina senaste IG-bilder. Du får gärna maila eller kommentera. Annars är det bara att bläddra vidare neråt eller i kategorierna. Kram!