Publicerat: / Djuren

Ännu mer vår

Jag har velat fota vårblommorna i flera dagar nu, men självklart har jag åkt på att jobba dessa fina vårdagar med försommarvärme. Well, man ska väl inte klaga. Jag fick ju till några bilder nnu i eftermiddag iallafall. Även om plommonblommorna har börjat tyna bort. Lite myspys med min fina Mia Manoa blev det ju såklart också.
 
På tal om något helt annat, så är de första två äggen beräknade att kläckas på lördag och nästa två på söndag. Jag är superdupermegaspänd och nyfiken hur dessa små dunbollar kommer att se ut! Nu har jag väntat i nästan tre veckor och till helgen smäller det, eller, knakar det.. när skalen kläcks.. Okej, det var inte så kul som det lät i huvudet..
 
Lite dumt att det är så svårt att fota äggen när man lyser dem, men här är iallafall en liten hint om hur de ser ut nu.
Här ligger de i 'kläckaren', de två bortersta ska vara redo på lördag och de till höger på söndag.
*Upprymd hönsmamma*
 

Louise Haugen
Jag är en gó & glá tjej på 20 höstar som älskar att dela med mig av min vardag i fotoformat. Att djuren är en stor del av mitt liv går knappast att undgå.
Till vänster om mina inlägg hittar du olika "följa-knappar" och nedan ser du mina senaste IG-bilder. Du får gärna maila eller kommentera. Annars är det bara att bläddra vidare neråt eller i kategorierna. Kram!