Publicerat: / Vardagsliv

Posera i spegeln

Först och främst vill jag bara säga att jag blev huuur glad som helst när jag hittade min mössa idag. Den har varit borta i nästan en vecka och jag har dessutom gått och blivit förkyld, så när jag behövde den som mest fanns den inte där för mig.. Men jag hittade den i en gammal påse i mitt ostädade rum. Tänkte ta lite lyckobilder på mitt hallelujah moment, men sen spårade det ur..
 
 




Sedan, helt från det ena till det andra - köpte jag mig ett klistra-på-skal till telefonen idag. Jag har spanat in det på H&M ett jääkla bra tag. Så nu kastade jag iväg ytterligare 29 spänn när jag redan plockat på mig lite reakläder. Det blev dock riktigt snyggt och får erkätta mitt älskade Heineken-skal åtminstone ett litet tag.
 
 
 

Louise Haugen
Jag är en gó & glá tjej på 20 höstar som älskar att dela med mig av min vardag i fotoformat. Att djuren är en stor del av mitt liv går knappast att undgå.
Till vänster om mina inlägg hittar du olika "följa-knappar" och nedan ser du mina senaste IG-bilder. Du får gärna maila eller kommentera. Annars är det bara att bläddra vidare neråt eller i kategorierna. Kram!