Publicerat: / Vardagsliv

Idéer

Hej, kära vänner!

Som vanligt har jag haft en lång paus och kommit tillbaka till bloggen igen. Jag ber lite om ursäkt för det, jag lovade ju faktiskt att stanna. Nu har min hjärna dock kommit på något väldigt smart, eller åtminstone lite roligt.. Och jag säger nu än en gång att jag kommer att börja skriva igen.
 
Förra året köpte jag en ny systemkamera, som ni säkert vet, för att jag ville ha en bättre kamera att filma med. Min Nikon kompakt var inte riktigt den ultimata kameran för att göra film med. Jag och syrran gjorde ju en liten kortfilm om bananen Ruben, som finns på youtube. ( http://www.youtube.com/user/WtfSystrar ) Den smarta idén är nu att börja filma och fota igen och samtidigt dokumentera det på bloggen. Låter det fint? Kom då med idéförslag till nästa film!
 
 

Louise Haugen
Jag är en gó & glá tjej på 20 höstar som älskar att dela med mig av min vardag i fotoformat. Att djuren är en stor del av mitt liv går knappast att undgå.
Till vänster om mina inlägg hittar du olika "följa-knappar" och nedan ser du mina senaste IG-bilder. Du får gärna maila eller kommentera. Annars är det bara att bläddra vidare neråt eller i kategorierna. Kram!